Om oss

NENAB AB

Om oss

60 år har gått sedan Nils Enar Nilsson patenterade en uppfinning som revolutionerade lyftmarknaden. Med fokus på kvalitet, tillförlitlighet och användarvänlighet, fann Nenablyftarna snabbt sin väg till allt från garage till stora kunder över hela världen.

Vi har samma fokus idag som 1959. Många kunder kommer tillbaka till oss med sin Nenab-lyft 20-30 år senare för att byta några gamla tätningar eller så får den gå vidare. Dom håller och lyfter vidare, år efter år.

Vad vi gör

Nenab tillverkar exklusiva fordonslyftar för personbilar, bussar, lastbilar och fordon inom gruvindustrin samt militär. Vårt varumärke är känt för sin långlivade kvalitet och robusta design. Sen 1959 har våra produkter designats, tillverkats och monterats i vår fabrik i Sandviken. Vårt mål är att alltid leverera den bästa produkten för var och en av våra kunder.

Varje gång du besiktar din bil, lyfts sannolikt bilen med en frihjulslyft från Nenab. Vår största marknad är Europa, men bli inte förvånad om du hittar en domkraft från Nenab i Timbuktu eller Somborombon.

026 - 25 07 30

info@nenab.com

Du hittar oss här

Nenab Ab
Spångvägen 7
811 32 Sandviken
Sverige

Du hittar oss här

Nenab Ab
Spångvägen 7
811 32 Sandviken
Sverige